Activiteiten in de Bieslandse Polder

In de Bieslandse Polder gebeurt van alles! Kijk op onze activiteitenkalender om te zien welke evenementen en activiteiten er op korte termijn plaatsvinden.

Staatsbosbeheer

Er is echter nog veel meer te doen! Op de website van Staatsbosbeheer vind je de fiets- en wandelroutes door de Bieslandse Polder en Bieslandse Bos en meer informatie over de activiteiten die door Staatbosbeheer georganiseerd worden in de Bieslandse Polder. https://www.staatsbosbeheer.nl/Natuurgebieden/bieslandse-bos

Foodwalks

Op de website van Foodwalks vind je een mooie Bieslandse Bessenroute (wandelroute van 8,8 km)
http://foodwalks.nl/bieslandse-bessenroute.

Ontdektocht door het Delftse Hout  - De Papaver 

Wandelen saai voor de kinderen? Niet met deze verrassende ontdektocht! Een tasje met zoekkaarten, loep, kijker en kompas maakt de tocht nog spannender! Zo wordt een wandelingetje een avontuurlijke trip door de Delftse Hout voor het hele gezin! Haal de Ontdektocht bij duurzaamheidscentrum De Papaver, en kijk met andere ogen naar het gebied. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is geschikt voor het hele jaar. Je kunt de ontdektocht met al deze materialen huren voor € 5,00 per dag. Je kan ook alleen het boekje los kopen voor € 3,50. Aanmelden of reserveren is niet nodig, binnen onze openingstijden kun je de ontdektocht gewoon ophalen bij de balie! Voor de verhuur vragen we € 10,- borg, die krijg je bij inlevering van de set weer terug. De Papaver is geopend op werkdagen van 9.30 tot 17.00 uur en op zondag van 13.30 tot 16.30 uur. Voor meer info: www.papaverdelft.nl.

Speelzone De Biesbush

Kom vrij spelen in speelbos Biesbush in het Bieslandse Bos! Sluip over kronkelige paden, spring over slootjes of probeer eens over een boomstam te lopen. Er is een heuse klimboom om in te klimmen, takken om tussen de bomen hutten mee te bouwen en een vlotje om het water over te steken. Leuk voor een middagje buitenplezier!

Paardeninzichten

Op zoek naar een leuk en origineel uitje in deze prachtige omgeving? ‘Paardeninzichten’ organiseert een teambuilding met paarden in het Bieslandse Bos.
http://paardeninzichten.nl/polderuitje-bieslandse-bos/ 

Paardeninzichten organiseert nog veel meer in de prachtige omgeving van het Bieslandse Bos, zoals

Buitenworkshop: De balans tussen in- en ontspanning: http://paardeninzichten.nl/buitenworkshop-balans-en-ontspanning/                                                                  Kindercursus: Het paard en ik: http://paardeninzichten.nl/kindercursus-paard-en-ik/                                                                                                                            Inspiratiesessie voor ondernemers: http://paardeninzichten.nl/inspiratiesessie-voor-ondernemers/

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: