Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

Een korte samenvatting van de verstuurde nieuwsbrief van oktober 2021

 

Bezoek College Delft aan Buytenhout

"De visie verdient het om een vervolg te krijgen” Dat waren de woorden van burgemeester Marja van Bijsterveldt toen het college van Delft op bezoek kwam in BuytenHout. Van die woorden wordt het kernteam van de BuytenHoutTafel enthousiast! Het doel van de BuytenHoutTafel is dat deze benut wordt voor beleid en bijdraagt aan de realisatie van de visie. Er is zoveel energie, kennis en expertise en met een korte inspiratietour is het college mee op pad genomen.

Lees hier de samenvatting van het bezoek

______________________________________________________________________________________________________________________

Foto van de maand

Deze prachtige herfstfoto, gemaakt door @marikewandelt is de foto van de maand! Maak jij ook regelmatig foto's van het mooie gebied en wil je deze met ons delen? Stuur ze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Misschien is jouw foto wel de volgende foto van de maand!  

Wil je de volledige nieuwsbrief van de Vrienden van Biesland ontvangen? Meld je aan via de website of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: