Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

KLEINSCHALIGE BIESLANDDAGEN 2.0 – SEPTEMBER 2021

Nu we de vernieuwde Bieslanddagen 2.0 in de kast moeten zetten tot volgend jaar, zijn we direct omgeschakeld naar kleinschalige activiteiten om de polder alsnog te komen beleven. Samen met alle betrokken organisaties organiseert Stichting BieslandDagen op 4 & 5  kleinschalige activiteiten waarvoor je kunt aanmelden: 


POLDERDAG VOOR KINDEREN
Speciaal voor de jeugd (leeftijd 8 t/m 12 jaar) is er een actieve polderdag waar kinderen de natuur kunnen beleven. We hebben een hele toffe route uitgezet. De kinderen gaan via de stormbaan over ons polderland, doen een leerzame speurtocht, ontdekken de kindertuin, ze gaan op pad met de vogelwacht om vogels te spotten, op zoek naar de waterbeestjes die leven in de polder én nog heel veel meer.

Datum: 4 september 2021
Tijd: 9.30 – 16.00 uur

Meer informatie en aanmelden


NATUURLIJK IN HET WILD
Het Amfitheater is prachtig gelegen middenin het Bieslandse bos. Hier kun je samen genieten van een beeldende natuurvoorstelling. Na een lange periode zonder contact, contact op afstand en binnenblijven, gaan we op onderzoek (ontdekkingsreis) naar het opnieuw heruitvinden van contact maken. Met jezelf, de omgeving (natuur) en de ander.

Datum: 4 & 5 september
Locatie: Amfitheater, Bieslandse bos

Meer informatie en aanmelden


OOGSTFEEST
Kom naar het oogstfeest bij stadstuinderij BuitenLeeft. Leer meer over het verbouwen van vitaal voedsel en maak kennis met lokale biologische producten. Tijdens dit oogstfeest kun je in de buitenoven verse pizza maken.

Datum: 4 september
Locatie: Stadstuinderij BuitenLeeft

Meer informatie en aanmelden


UNIEKE KERKDIENST IN DE POLDER
Midden tussen de graslanden, de koeien en in de open lucht, vieren we deze kerkdienst op het prachtige Stiltegoed. Dominee Robert Stigter van kerk Delfgauw is de voorganger en de muziek komt van de Delfg’houseband. Kom en geniet samen met ons van de kerkdienst en fijne ontmoetingen.

Datum: 5 september
Locatie: Stiltegoed

Meer informatie en aanmelden


POLDERHOBBELEN
Wil je al wandelend genieten van streekproducten in onze eigen polder? Dan kun je je binnenkort aanmelden voor Polderhobbelen. Een wijnproeverij, een demonstratie ganzenlever roken, een bitterbal van Bieslandse koeien en natuurlijk een heerlijk streek diner.

Locatie: De Bieslandse polder

Houd de website www.bieslanddagen.nl in de gaten voor meer informatie.

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: