Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

Een korte samenvatting van de verstuurde nieuwsbrief van maart 2021

BuytenVitaal-pakket

Stichting Vrienden van Biesland draagt initiatieven in en rond de Bieslandse Polder een warm hart toe. Zo ook het BuytenVitaal pakket. De bedenkers van het BuytenVitaal pakket wilden iets organiseren voor mensen uit de buurt. Het moest niet alleen coronaproof worden, maar ook bijdragen aan de eigen vitaliteit. De vraag was: ‘Hoe kunnen we iets organiseren, waardoor je fysiek en mentaal kunt opladen?’ Samen met 21 lokale organisaties en ondernemers is er een geweldig BuytenVitaal aanbod samengesteld, wat daaraan voldoet.
Met het BuytenVitaal-Pakket krijg je gedurende tien weken wekelijks tips en cadeautjes in je mailbox, waarmee je kunt genieten van de natuur om de hoek! 

Crowdfunding campagne BuytenVitaal
In samenwerking met Gemeente Delft is een crowdfunding campagne gestart om 100 Delftenaren die een pittige tijd achter de rug hebben een BuytenVitaal-pakket te schenken! Ken jij zo’n Delftenaar? Doe dan mee via de campagne op Voor je Buurt.
Vanuit de Vrienden van Biesland worden er 3 pakketten geschonken, maar wil jij ook bijdragen? Dat kan, voor slechts 1 euro. Initiatiefneemster Evelien heeft een 1 euro actie opgezet. Als 5000 mensen 1 euro doneren, kunnen er 100 BuytenVitaal-pakketten geschonken worden.
Doneer 1 euro door naar www.buytenvitaalpakket.nl te gaan.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Foto's van de Bieslandse Polder gevraagd! 

Een hele tijd geleden hebben we jullie gevraagd om jullie mooiste foto's van de Bieslandse Polder naar de Vrienden van Biesland te sturen. Wat hebben we daar toen veel reacties op gekregen! Een groot deel van de foto's hebben een mooie plek in het fotoalbum op de website van Vrienden van Biesland, maar inmiddels zijn we een tijd verder en zijn er vast veel meer mooie foto's gemaakt! Graag willen we jullie opnieuw vragen om jullie mooiste foto's te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en niet eenmalig, maar zo vaak je wilt. We gebruiken de foto's om het foto album te vernieuwen. Daarnaast kiezen we elke maand uit alle inzendingen 'de foto van de maand'. Die foto is op de homepage van de website te zien en en zal ook in deze nieuwsbrief gepubliceerd worden.
Uiteraard nemen we contact met je op als jouw foto is uitgekozen. We kijken uit naar jullie inzendingen!

_____________________________________________________________________________________________________________________

Kindertuinen Delft: Het seizoen begint weer

 

In april gaat het seizoen voor de kindertuinen weer van start! Wat een geweldige belevenis om samen met andere kinderen het volledige proces van zaaien tot oogsten tot een smakelijk einde te brengen. Die zelfgekweekte wortel en radijs wil je natuurlijk graag proeven. Geen betere plek dan een moestuin om die ontdekkingstocht te starten. Ga voor meer informatie naar de website van Kindertuinen Delft

 

Ook de volledige nieuwsbrief ontvangen? Meld je aan als Vriend! Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: