Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

Ontwikkeling Gebiedsvisie Buytenhout-West

In 2019 hebben we vooral heel veel tijd en aandacht besteedt aan het project 'Ontwikkeling Gebiedsvisie Buytenhout-West'. Op 14 november jl. is het project afgesloten met de lancering van het magazine BuytenKansen, een resultaat waar we trots op zijn!

Met deze link kun je de digitale versie van het magazine bekijken: https://www.buytenhouttafel.nl/wp-content/uploads/2019/11/BuytenKansen-Magazine.pdf

Van het tot stand komen van de gebiedsvisie en over het gebied Buytenhout-West, zoals deze gepubliceerd is in het magazine BuytenKansen, is ook een video gemaakt. Bekijk het filmpje hier: https://www.youtube.com/watch?v=FosvGlAK48U&feature=youtu.be

Activiteiten 2020

Op 14 november jl. is het project 'Ontwikkeling Gebiedsvisie Buytenhout-West' afgesloten, maar we zijn nog niet klaar. Het proces begint hier eigenlijk pas. We willen namelijk graag dat de gemeenten deze visie overnemen in hun omgevingsvisie en daar zullen we veel aandacht aan besteden. Daarnaast gaan we aankomende tijd gebruiken om dit project met het kernteam en met de externe partijen te evalueren. Ook in het nieuwe jaar worden er bijeenkomsten gepland, waarbij we graag een beroep doen op onze Vrienden om mee te denken en mee te praten.

We houden je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Zodra er data van nieuwe bijeenkomsten bekend is, informeren we je meteen.

De gemaakte gebiedsvisie gaat de inspiratie worden voor de activiteiten in de polder.

Na een zoektocht vanuit welke visie ook de activiteiten zouden moeten worden georganiseerd en wat we met deze activiteiten willen toevoegen aan het gebied, zullen er in 2020 weer tal van activiteiten gaan plaatsvinden, waaronder ook de BieslandDagen.

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: