Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

Tijdens een gezellige en zeer geslaagde zomerborrel 4 juli hebben we de gebiedsvisie Buytenhout-West (in concept) officieel overhandigd aan de wethouders van Delft en Pijnacker-Nootdorp. En een team studenten van de Universiteit van Wageningen heeft ons een bijzonder doorkijkje gegeven over hoe wij met deze gebiedsvisie concreet aan de slag zouden kunnen gaan. 

Van de visie wordt ook een magazine gemaakt 'BuytenKansen' met de hele visie daarin én sprankelende interviews, quotes en verhalen uit en over Buytenhout-West. Deze komt in november uit en zal verkrijgbaar zijn tijdens een slotmanifestatie op donderdag 14 november.
 
 
Invulling, tijden en locatie voor 14 november volgen nog, maar wil je zeker zijn van deelname: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
 
Tot 14 november!

Team BuytenHoutTafel

 ___________________________________________________

Waarom duurde het zo lang en wat is er gedaan met de reacties op het concept?

Veel deelnemers hebben inhoudelijk gereageerd op de eerste versie van de visie.
We willen hierbij deze groep hartelijk danken voor hun reactie op de conceptversie van de Gebiedsvisie Buytenhout-West. Vorige week is aan deze groep een terugkoppeling gegeven. We hebben omwille van transparantie, een overzicht gemaakt van alle ingediende reacties. Per gegeven reactie-onderdeel leggen we uit wat we ermee hebben gedaan en in welk deel van de definitieve tekst dit terug te vinden is.

In verband met de Algemene Verordening Gegevensbescherming hebben we de namen van de inzenders van reacties niet vermeld.

We zijn iedereen die een reactie heeft gestuurd heel dankbaar!

Het proces van verwerken van alle toegestuurde reacties was tijdrovend waardoor sommige inzenders misschien vonden dat ze lang hebben moeten wachten op antwoord. In de definitieve gebiedsvisie zijn er inhoudelijk en qua indeling aanpassingen gedaan. Daar is veel extra tijd en werk in gaan zitten. Werk van onze ingehuurde ondersteuning maar vooral ook van vrijwilligers, niet alleen overdag maar ook in avonduren, de  weekenden en zelfs tijdens vakanties. We wilden de zorgvuldigheid en kwaliteit geen geweld aandoen, vandaar de keuze er iets langer over te doen dan eerder voorzien.

Team BuytenHoutTafel

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: