Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

Na een proces van ruim een jaar met sessies van dromen, kennisdelen, buiten kijken, discussies boven de gebiedskaart en gesprekken met elkaar hebben we iets op papier. Iets tastbaars. Waarin de grote lijnen zijn uitgezet.

Het zaadje is gepland. Achterover leunen en wachten tot het vanzelf opkomt is nu geen optie meer. Immers; wat je aandacht geeft groeit! 

Het proces, ons netwerk én onze kennis moeten we nu gaan inzetten als voeding om onze Gebiedsvisie Buytenhout-West tot iets moois te laten uitgroeien. Waar we over 20 jaar nog steeds met trots en dankbaarheid van kunnen genieten.   

Maar voordat we daar met elkaar de schouders onder zetten, willen we stil staan bij wat we bereikt hebben.

Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een informele zomerse borrel op donderdag 4 juli waarbij wij de Gebiedsvisie Buytenhout-West delen met de betrokken partijen en formeel overhandigen aan de wethouders van Delft; Martina Huijsmans en Stephan Brandligt en de wethouders van Pijnacker-Nootdorp; Ilona Jense en Peter Hennevanger.

Ook deze stap willen we samen zetten. Zijn jullie er weer bij? 

Tijd: Inloop vanaf 16.30 uur 

Locatie: Stadsboerderij BuytenDelft, Korftlaan 3A, Delft 

Aanmelden kan via de website: www.buytenhouttafel.nl of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Tot donderdag 4 juli!

Team BuytenHoutTafel

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: