Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

Tijdens de bijeenkomst van 30 januari 2019  a.s. zetten we de volgende stap in de ontwikkeling van de gebiedsvisie: ‘Hoe ziet ons toekomstbeeld van Buytenhout West in 2050 eruit?’ Hoe kunnen we Buytenhout als groene long omgeven van stedelijk gebied, het land in de stad, mee laten ontwikkelen naar de toekomst? Wat zijn onze concrete dromen voor het gebied als we denken aan het jaar 2050?

En hoe helpen de kernwaardes van Buytenhout daarin om onze keuzes aan te scherpen? Welke ontwikkelingen willen we wel en welke willen we niet? We gaan in deze sessie concreet toepassen wat we in de afgelopen sessies aan kennis en inzichten benoemd en verzameld hebben.

Opgeven?
Ben jij ook  benieuwd  hoe de toekomst van Buytenhout eruit kan zien? Doe dan weer mee! Je kunt je al opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Programma:
Inloop 16.30- 17.00 uur
Start programma 17.00 – 21.00 uur
Inclusief een informele netwerkborrel

Locatie:  Scouting Paulus Delft, De Blokhut, Baden Powellpad 2, 2616 LE Delft

Ben je nog nooit eerder geweest? Dat is geen punt, je kunt gewoon aansluiten. Wil je meer weten over de vorige sessie? Lees dan de verslagen van de vorige bijeenkomsten.

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: