Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

Reden voor ons om Marieke uit te nodigen voor een wandeling over het Krekenpad en te ontdekken waarom ze voor de Vrienden van Biesland heeft gekozen als goed doel. Marieke en haar man zijn al sinds 2006 lid van de Vrienden. Waarom? Omdat ze de natuur een warm hart toedraagt en het belangrijk vindt dat de Bieslandse Polder behouden blijft. Vooral de contacten die de Vrienden hebben met Staatsbosbeheer, de activiteiten die georganiseerd worden in de Bieslandse Polder en het initiatief ‘BuytenHoutTafel spreken haar aan.  Naast lid van de Vrienden van Biesland is Marieke ook al jaren donateur van Zuid-Hollands Landschap, Natuurmonumenten en UAF. 

Zelf geniet ze onder andere elke maandagochtend van de Bieslandse Polder tijdens het rondje met haar Nordic Walking club en fietst ze graag door de polder. Marieke koestert ook mooie herinneringen aan activiteiten in de Bieslandse Polder met haar kleinkinderen. Zo vertelt ze dat ze met haar 2 kleinkinderen op een activiteiten dag van de Vrienden van Biesland is geweest. De kleinkinderen kregen allebei een visnetje om kleine visjes en diertjes te vangen en te bekijken.

Na een bezoek aan de Bieslandhoeve, waar ze een pannenkoek kregen, mochten ze ook nog een toertje maken met paard en wagen. Wat een top zaterdag was dat!

Marieke, namens de Vrienden nogmaals bedankt voor je steun aan de Vrienden en je bijzondere initiatief!

 

 

 

 

 

 

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: