Vriend worden?

Zou je ons willen steunen en wil je mee beslissen over onze activiteiten?

Word vriend >

Burgerinitiatief BuytenHoutTafel is een traject in gegaan om samen met betrokkenen en geïnteresseerden een duurzame toekomstvisie te ontwikkelen voor Buytenhout West, het grote groengebied dat grenst aan de Delft, Pijnacker-Nootdorp en Den Haag. Het is een duurzaam proces van binnenuit en met elkaar.

Er zijn inmiddels al twee goed bezochte bijeenkomsten geweest waarin samen veel informatie is verzameld over de kwaliteiten en kernwaarden van dit gebied. En de deelnemers hebben meer dan 50 voor hen betekenisvolle plekken in het gebied op kaarten gemarkeerd en met elkaar gedeeld. Je kunt het verslag van de laatste sessie van 20 juni en andere verslagen op de site van de BuytenHoutTafel terugvinden.

Wij nodigen jou van harte uit om (weer) deel te nemen. Kom je voor het eerst? Geen probleem je kunt gewoon aansluiten. Op woensdag 26 zetten we samen een volgende stap die cruciaal is voor de toekomst van het gebied. Zorg dat je erbij bent!

Datum:            Woensdag 26 september 2018

Tijd:                Inloop 16.30 uur, start programma 17.00 uur - 21.00 uur, aansluitend een informele netwerkborrel

Locatie:           Stadsboerderij BuytenDelft, Korftlaan 3A, 2616 LJ Delft

Aanmelden:     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Deze keer draait het om het kiezen van kernwaarden, zoals rust, een productief polderlandschap of groen dicht bij de stad. Waarden die bepalend zijn voor de ontwikkeling van de gemeenschappelijke visie en waarvoor we ons met z’n allen in de komende jaren voor willen inzetten dat die niet verder onder druk komen te staan. Hetgeen we kiezen is dus belangrijk voor het vervolg van het traject en de uiteindelijke gebiedsvisie.

Natuurlijk zijn er weer broodjes, een soepje en drankjes. In verband met  de catering en het beperkte aantal deelnemers is het voor ons belangrijk dat je je aanmeld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Geef je snel op! Gezien er meerdere sessies in de komende maanden worden georganiseerd kun je je  ook opgeven voor de  vervolgsessies. Wij zorgen ervoor dat je een verslag krijgt van deze sessie en houden je op de hoogte. De vierde sessie staat donderdag 1 november op de planning. Daarin gaan we, met de gekozen kernwaardes, denkrichtingen en mogelijke thematische strategieën ontwikkelen voor een duurzame toekomst voor Buytenhout West. Zet het alvast in je agenda!

Donderdag 1 november staat de volgende sessie gepland, van 17.00 tot 21.00 uur. Zet deze datum alvast in je agenda! 

Met vriendelijke groet,

Initiatiefnemers BuytenHoutTafel

Namens voorzitter Gé Kleijweg

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: