Natuurlijk Delfland: lezing: De Groenzoom

Kalender
Kalender Vrienden van Biesland
Datum
09.03.2023 20:00 - 22:00

Beschrijving

Lezing door Cor Norman (Beheerder en gastheer Groenzoom)

In 2010 werd begonnen met het omvormen van een agrarisch landschap naar een natuur- en recreatiegebied: De Groenzoom. Het is 560 hectare groot en verbindt Midden Delfland (Ackersdijkse Plassen) met het Groene Hart. Het is betrekkelijk jong, maar door de waterrijkdom zijn er nu al veel (broedende) vogels als grutto, tureluur, kievit en kluut te vinden. Ook kemphaan en heel soms de zwarte ibis zie je er. Cor vertelt wat hij allemaal doet en vertelt ons wat er te zien en te beleven valt en geeft tips voor een bezoek. 

Toegang is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er tijdig bij. 
Inlooptijd in de Papaver: 19.40 uur.

De lezing zal ook via YouTube te zien zijn via de onderstaande stream op YourTube-kanaal:

YouTube-lezingenkanaal

Op dit kanaal kunt u ook de lezing van 60 jaar Vogelwacht van donderdag 1 december 2022 terug zien.

Voor meer informatie: naast de site van IVN ook: 
www.vogelwachtdelft.nl 

Deze lezing wordt georganiseerd door drie natuurverenigingen: IVN Delft / Natuurlijk Delfland / Vogelwacht Delft en omstreken.

Onderdeel van een lezingencyclus 

Deze lezing is de tweede van de 6 lezingen die de drie in Delft actieve natuurverenigingen in de wintermaanden organiseren. Nu de coronabeperkingen voorbij zijn, zijn ze weer fysiek in De Papaver maar kunnen tegelijkertijd via YouTube gevolgd worden. De lezingen beginnen om 20.00 uur en vanaf 19.45 uur kan men naar binnen. Er is plaats voor 50 personen en …. Vol is Vol. Er is geen aanmeldingsplicht, maar de organisatie stelt het op prijs als men zich aanmeldt op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Locatie: 

Papaver
Korftlaan 6
2616LJ Delft
Nederland

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: