BuytenDelft; Lente-Klaar

Kalender
Kalender Vrienden van Biesland
Datum
25.02.2018 10:00 - 17:00

Beschrijving

Naar Buiten Lentespelen in de voorjaarsvakantie!

Tussen zondag 25 februari tot en met zondag 4 maart staat de ‘Naar Buiten’- coalitie voor je klaar met een waanzinnig leuk ‘Naar Buiten’-programma; de Lentespelen.

We gaan buiten slepen met takken, speuren naar kikkers, kabouters verven, knuffelen dieren en gaan zelfs dierenhotels maken. We struinen het Heempark door, spelen in de waterspeeltuin en kuieren door een moestuin of over de kinderboerderij en nog véél meer. Geen dag is gelijk! Kom naar buiten en doe mee! Kijk op voor het volledige programma bij de deelnemende locaties op hun site of facebook.

Activiteiten in de Bieslandse Polder:

Datum: zondag 25 februari – 10.00 en 17.00 uur

Wie: Stadsboerderij en Waterspeeltuin BuytenDelft
Waar: Korftlaan 3a, Delft tussen 10.00 en 17.00 uur
Voor wie: iedereen
Welke activiteit: ‘Lente-klaar’ Bij BuytenDelft start je de lente met een potje aarde versieren en zaadjes erin doen. Om je mini-tuintje op te fleuren maak je er een kaboutertje bij. Met een dikke stok en verf. Bij de imker leer je over de bijen die weer uitvliegen in het voorjaar. Natuurlijk kun je ook broodjes of popcorn op onze vuurplaats bakken en ponyritjes maken. Tussendoor leef je je lekker uit in de Waterspeeltuin. Wil je gewoon beestjes knuffelen of helpen een ezel te poetsen? Dat kan ook! BuytenDelft is 7 dagen in de week open, óók in de vakantie!

Bijdrage: Vuurplaats (2,-), ponyritjes (1,-), knutselen (2,-), rest gratis
Aanmelden: Dat hoeft niet; kom langs en doe mee!
Info: www.buytendelft.nl / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten
kan eenvoudig wanneer u ons volgt via Social Media: